Pályaépítés

Műfüves burkolat építő tevékenységünk során igyekszünk a megrendelőink számára a legkedvezőbb megoldást megtalálni a projektek kidolgozásától kezdve a tervezésen, a megfelelő műfű kiválasztásán keresztül a pálya kivitelezéséig. Igény esetén természetesen a pályák későbbi karbantartását is szakszerűen elvégezzük.

A pályaépítés során kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk, melyek jól képzett, tapasztalt szakembereink által kerülnek beépítésre. Műfű termékeink magasan megfelelnek az európai követelményeknek és rendelkeznek minden szükséges megfelelő minőségi tanúsítvánnyal, melynek köszönhetően hosszú ideig ellenállnak az UV sugárzásnak és az időjárás okozta színkopásnak is, ezért is tudunk pályáinkra hosszú garanciális időt biztosítani.
Valóban kitűnő minőséget kínálunk mind műfüves, mind gumiburkolattal ellátott sportpálya, játszótér, vagy kertépítés terén. Az általunk épített sportpályák az igényes kivitelezéssel váltak ismertté az egész országban.

Önkormányzatokból, sportegyesületekből, iskolákból, óvodákból és magánszemélyekből álló elégedett vevőkörünk is garancia az általunk végzett munka minőségére. Eddig kivitelezett és átadott, kimagasló minőségű projektjeink száma folyamatosan bővül.

Minden típusú igénybevételhez és sportfajtához alkalmas pályákat építünk. Sportpályáink építésekor fontos szempontnak tartjuk a keletkezett csapadékvíz gyors és hatékonyan elvezetését, így nagyobb esőzések után is rövid időn belül használható a műfüves sportpálya.

© Prograss 2017